Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ε.Β.Ε.Π.

Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας,, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα , 11 Ιανουαρίου 2016, στο μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π, η εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς λαο των παραγωγικών φορέων της πόλης για τον ετήσιο Αγιασμό και τη κοπή της προτωχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς & Φαλήρου, κ. κ. Σεραφείμ

Νέα Ανυψωτικά Προϊόντα

Η εταιρεία μας παρουσιάζει τη νέα σειρά αντιεκρηκτικών παλάγκων ATEX της Columbus McKinnon. Σχεδιασμένα για τη μέγιστη ασφάλεια σε περιβάλλοντα με κίνδυνο ανάφλεξης τα παλάγκα ATEX προσφέρουν εγγυημένη ασφάλεια για τους χειριστές.

Τα αντιεκρηκτικά παλάγκα ΑΤΕΧ προσφέρονται σε μεγάλη γκάμα ανυψωτικής ικανότητας, και προσαρμόζονται περαιτέρω στις προσωπικές ανάγκες της κάθε εργασίας, προσφέροντας έτσι την ιδανική λύση για όλες τις ανάγκες ανύψωσης σε επικίνδυνα περιβάλλοντα.

Δημιουργία Νέου Website

Στα πλαίσια της ανανέωσης της εταιρείας , η Air Industrial  εγκαινιάζει τον καινούργιο της ιστότοπο με δυναμικό περιεχόμενο, λειτουργικό design  και πλούσια γκάμα προϊόντων. Η συνεχώς αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα, σύντομα θα προσφέρει στους πελάτες μας πρόσβαση σε όλα μας τα προϊόντα καθώς και σε εκτενή βιβλιογραφία σχετικά με το κλάδο.  Τέλος ο ιστότοπος  θα αποτελεί πλατφόρμα ενημέρωσης για τις καινοτομίες στο χώρο του εργαλείου, παρέχοντας τις βέλτιστες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας.